Despre noi

noi
Ganbau Instal

Cine suntem?

O echipa tanara, care priveste cu optimism spre viitor!

Mai bine de 8 ani ne-am perfectionat si am acumulat informatii si experienta in Bavaria (Germania). Iar in 2017, am infiintat GANBAU Instal, cu scopul de a oferi clienților noștri o calitate a montajelor pentru sisteme de instalații termice / sanitare mult peste media a ce exista in prezent pe piata din Romania.

Experienta acumulata in Germania ne ajuta sa garantam calitate si siguranta, confort si eficienta energetica. Suntem in plina dezvoltare, si am reusit deja sa obtinem un loc important pe piata sibiana, datorita seriozitatii, promptitudinii si calitatii serviciilor oferite clientilor.

Scopul nostru a fost intotdeauna cel de a intelege cat mai bine nevoile clientilor, si de a oferi solutii moderne si adaptate perfect fiecarui proiect. Jobul nostru e hobby-ul nostru!

Cariere

Vrei sa faci parte dintr-o echipa dinamica si tanara, in plina dezvoltare? Cautam colegi cu aceeasi pofta de munca si pasiune pentru lucrul bine facut! In echipa GANBAU vei avea parte de suport, seriozitate, si conditii salariale peste medie.

Așteptam telefonul tau la  +40 747 096 165, sau lasa-ne un mesaj mai jos, si te vom contacta noi.