Panouri solare

Detalii

Panourile solare termice sunt diferite de panourile fotovoltaice, care capteaza energia soarelui si o transforma in energie electrica. Panourile solare termice sunt folosite pentru incalzirea apei menajere, pe care o puteti stoca cu ajutorul unui boiler, si mai apoi o puteti folosi in casa dumneavoastra. Panourile solare termice pot fi montate si cu aport la incalzire.
Prin instalarea panourilor solare, va puteti asigura propria sursa de apa calda. Instalarea panourilor solare termice pentru a profita de energia solara poate fi privita ca o investitie pe termen lung, dar si ca un pas catre o viata mai ecologica.

Inainte de instalarea propriu-zisa, specialistii GANBAU Instal vor efectua un sondaj al proprietatii dumneavoastra. Aceasta este o parte importanta a procesului de instalare, care ne permite sa ne asiguram ca obtineti un sistem si un design perfect adaptate pentru proprietatea dumneavoastra. Alegand GANBAU Instal veti avea, de asemenea, garantia ca toate echipamentele sunt instalate corect si orientate si inclinate astfel incat sa maximizeze energia solara zilnica si sezoniera, primita si produsa de sistemul dumneavoastra. Garantia pentru montajul efectuat este extinsa pentru o perioada de 5 ani de zile.

Scrie-ne!