Instalatii termice pe gaz, peleti sau lemn

Detalii

Incalzirea pe gaz este unul dintre cele mai populare, incercate si testate tipuri de sisteme de incalzire. Acolo unde se doreste un sistem eficient, cu costuri reduse de incalzire, si instalare facila, recomandam sistemele moderne de incalzire pe gaz cu tehnologie de condensare. Aceste sisteme sunt extrem de versatile, nu necesita foarte mult spatiu, ceea ce le face potrivite pentru un numar mare de apartamente si case.

Daca, pentru solutia de incalzire a locuintei, cautati o modalitate eficienta si regenerabila, in acelasi timp, va putem recomanda instalarea unui sistem de incalzire automat. Lemnul sau peletii sunt surse regenerabile de combustibil, iar sobele moderne pe lemne si peleti sunt mai eficiente, au o ardere curata, si sunt suficient de puternice pentru a incalzi o casa de dimensiuni medii. 

Echipa GANBAU Instal are experienta extinsa in instalarea echipamentelor din ambele categorii. Instalarea se va realiza la cele mai inalte standarde de calitate, de catre personal calificat si autorizat, conform reglementarilor in vigoare.

Scrie-ne!